0 In Indretning/ Mode

Lørdags-sofa-shopping

Dette indlæg har være planlagt i et længere stykke tid, men jeg har af gode grunde ikke kunne udgive det, før nu; og selvom det er lidt forsinket, er det faktisk perfekt timing. Jeg vil nemlig tippe jer om en online livsstilsbutik, der hedder Blossom.dk. Det er en onlineshop der forhandler tøj, tasker, smykker, møbler, tilbehør til boligen – alt hvad et pigehjerte kan drømme om. Blossom.dk er desuden forhandler af Bloomingville. Det heldige ved at jeg først kan udgive indlægget idag er: at Blossom.dk fejrer 3-års fødselsdag i dag, og det betyder at de giver 20% på udvalgte items fra deres webshop fra kl. 15 i dag, d. 29/8! Herunder har jeg samlet et par at mine favoritter fra webshoppen – så kan i måske gøre lidt lørdags-sofa-shopping.

skjorte

Skjorte her ∆ Taske  ∆

Jeg har seriøst brug for en weekend-taske, og denne fra Day Birger et Mikkelsen kunne være et godt bud. Især her til studiestart har jeg brug for en taske der både kan rumme computer, bøger og træningstøj.
tilbehør

 Lampe ∆ Tromborg værtindesæt Ring 

Det kan være svært at finde på en værtindegave, når din veninde inviterer på visit – men dette sæbe og body lotion sæt, fra Tromborg, ville være den perfekte værtinde gave.

KBH

Trianglen ∆ København ∆

Når jeg skriver at Blossom.dk har alt hvad man kan drømme om, så mener jeg det. De forhandler også plakater, her er mine to favoritter – begge portrætterer selvfølgelig København, på hver sin måde.

Sponsoreret1

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply