0 In Annas Appetit/ Opskrifter

Granola med kokos, ananas og kakao:

Jeg elsker granola! Jeg kan perfektionere det til min personlige smag og på et øjeblik har jeg et sund og velsmagende alternativ til fabriksvarianten, Gud ved hvad der er i.
Denne variant er en eksotisk granola der minder om ferie.

Hos mig leveres frugt og nødder typisk af Exotic Mix i Københavns Torvehaller. Produkterne er af en imponerende kvalitet og så er det jo praktisk med et varierende sortiment når man nu skal rode med tropiske frugter i nordiske Danmark.

12204481_10205181504436899_1587235387_o

· Ingredienser:
200 g. havregryn
100 g. mandler
1 frisk vaniljestang
1 tsk. salt
110 g. honning
75 g. kokosflager
75 g. tørret ananas
25 g. kakaonibs
Ovn temperatur: 175°C · Almindelig

12197096_10205181504316896_622665994_o

· Instruktioner:

Alle ingredienser ekslusiv kokos, ananas og kakao kombineres og bages i 15 minutters tid. Husk at rode i det nu og da.

12192772_10205181504476900_429186682_o

Konsistensen bliver kedelig hvis man ikke venter, så når temperaturen er til at leve med, suppleres granolaen med kokosflager, tørret ananas og kakaonibs og opbevares i hermetisk emballage.

12203915_10205181504396898_1342748983_o

Nyd den med yogurt natural, frisk frugt og bær.
Godmorgen!

BLOG ∆ INSTAGRAM 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply