0 In Motion

December træning

I kan måske huske min veninde Louise, som er personlig træner, fra dette indlæg. Hun var forleden hjemme hos mig, hvor hun havde taget et fedt træningsprogram med som vi skulle filme til NeoBlack.

Træningsprogrammet består af en opvarmning og en bentræning – og videoen fokuserer på at man skal træne med en makker. December er jo en skøn måned og som jeg har sagt før så skal der være plads til hygge – men hygge udelukker jo ikke at man er sund og aktiv. Derfor kan det være en god idé at finde sig en træningsmakker i december, så man kan holde hinanden lidt i ørerne. Jeg er i hvert fald glad for at Louise gider at komme herhjem og hive mig op af sofaen!

12277154_10207723060292646_1867790712_n

 TRÆNINGSVIDEO 

Det var rigtig sjovt at lave videoen (og hårdt!) og jeg håber også at i kan lide den 🙂

INSTA

LOUISE ∆ AMALIE ∆

Husk at i kan følge både Louise og mig på instagram! 😀

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply