0 In Mode

NeoBlack x Rigby & Peller

Torsdagaften holdte NeoBlack en PopUpShop hos Rigby og Peller, som er en eksklusiv lingeri forretning på Frederiksberg. Min søster og jeg var et smut forbi PopUpShoppen for at kigge på nogle af NeoBlacks vare – det er nemlig super fedt at man kan få lov til at prøve de items som NeoBlack har på deres webshop og se dem ‘in action’. Jeg prøvede f.eks. en kjole som jeg ønsker mig i julegave, så jeg kunne se hvilken str. jeg skulle have den i.

NeoBlack afholder deres næste PopUpShop d. 11 januar, i Vanløse – hvor de har alle udsalgsvarerne med. I kan læse mere om eventet her.

Jeg har fået lov til at dele en rabatkode med jer, endnu engang!
Rabatkoden giver 10% rabat og skal indløses i forbindelse med betaling på webshoppen. Den gælder til d. 23 December 2015.
Rabatkoden er: VORESBOBLE10

12336281_10207733715239013_821735416_n

KJOLE 

På billedet har jeg kjolen på i str. 38, men jeg ønsker mig den i str. 36, så den bliver lidt mere tætsiddende 🙂

NEOBLACK

NeoBlack har så mange fine ting, men det behøver jeg ikke vade rundt i – i kan jo se det for jer selv på billederne og på deres webshop.

Og her til sidst kan i se to stemningsvideoer fra aftenen. Husk at i kan også kan følge mig på snapchat, hvor jeg hedder: amaliebrohus

 

God aften til jer alle ♥

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply