0 In Sund med Simone

Nytår

Hej alle sammen.

Her kommer mit sidste indlæg i år 2015 og jeg glæder mig sådan til at komme i gang med 2016, hvor jeg har mange planer i vente. 🙂
Jeg håber i har haft et dejligt år og kan se tilbage med glæde, på gode oplevelser og minder.
For mig er et nyt år en frisk start og en mulighed for at opsummere på hvad man har opnået, hvad man kan gøre bedre og hvad man vil gøre anderledes. Jeg elsker nytårsforsætter og synes selv mine bliver bedre og bedre for hvert år. 😀

IMG_9609Min forsætter for år 2016 er:

  • Komme igang med mine drømme projekter inden for personlig træning
  • Få mere styr på tid og økonomi (Dette er på listen hvert år… )
  • Drikke flere drinks 😉

Jeg lader mig ofte inspirere af andre personer som jeg beundre, men det er også vigtigt at beundre sig selv og anerkende sig selv. Det kan være en god ting at se op til bestemte personer og lade sig inspirere af hvad de gør, men husk på dine egne kvaliteter dyrk dem, for de er helt sikkert lige så gode som de kvaliteter dit forbillede besidder. 🙂

Hvad er jeres nytårsforsætter?

Følg mig på Instagram @simoneldb eller tjek min side ud simoneledous.dk

//Simone

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply