0 In Annas Appetit/ Opskrifter

“Bounty” chokolade

Denne hjemmelavede chokolade- og kokosfryd er et eksempel på at velsmag ikke nødvendigvis er kompliceret. Jeg elsker kombinationen af chokolade og kokos i “Bounty” og chokoladebarer som eksempelvis Snickers og Twixx er da også til at leve med… Men i den typiske “Bounty” er der jo i realiteten alt muligt fis, man ingen glæde har af og med så simpel en kombination af lækkerier skal man da have fornøjelsen af alle ingrediensernes smag. I dette sundere alternativ til den elskede chokoladebar er ingredienserne kondenseret mælk som har en sjov, cremet konsistens – i princippet karamelliseret mælk, altså mælk og sukker – den obligatoriske kokos, god kvalitets chokolade og som i alle hjemmelavede lækkerier; kærlighed og god tid!

6 · %22Bounty%22 chokolade

· Ingredienser:
200 g. kondenseret mælk
150 g. kokosmel · Eksempelvis den økologiske fra Urtekram
1 · %22Bounty%22 chokolade
· Pynt:
200 g. chokolade · Eksempelvis Summerbird “Peru” 61% med en krydret, frugtig smag.
Kreativitet…
2 · %22Bounty%22 chokolade
· Instruktioner:
Kombinerer kondenseret mælk og kokosmel, form 10 barer og placer dem i køleskabet i 2 timers tid.
Temperer chokoladen, overtræk bountierne og dekorer med eksempelvis kokos, frysetørrede bær, kakao, lakrids og rosenblomster…
3 · %22Bounty%22 chokolade
Chokoladen er ikke perfekt, men med kreativitet kan en “Bounty” blive dekorativ!
4 · %22Bounty%22 chokolade
Hvis man nu inviterede en kær veninde, serverede chokoladerne med en lækker te som eksempelvis Tante T’s “Coconut Cream” og smilede sødt til hinanden, mon ikke det så blev en dag at mindes med glæde…
5 · %22Bounty%22 chokolade
Jeg håber det smager!
Har I en favoritchokolade I savner et sundere alternativ til?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply