0 In Annas Appetit

Hjemlig “Nutella” med chokolade og hasselnødder:

Hvem elsker ikke Nutella?
Kombinationen af chokoladelade og søde, lækre hasselnødder er da noget alle kan leve med! Jeg mindes da jeg var barn og havde lyst til noget sødt… Som var så godt som konstant… Så fik jeg til tider en lille, sød portion Nutella. Skidt med brødet, jeg spiste det som det var og jeg elskede det!
Men hvad er der mon i Nutella? Garanteret en masse sjov der lige så vel kunne være russisk, (med al respekt) og det er vi jo ikke glade for.
I min hjemlige “Nutella” er der chokolade, hasselnødder, fløde, smør og salt. Hverken skidt eller kanel…
Sundt? Ja, det kan nok diskuteres, men sundere end det fabriksfabrikerede alternativ? Absolut!
Så nyd den nu og da – måske når det hele er lidt surt – så skal den nok være sød ved dig.
Hjemlig %22Nutella%22 · 1
Hjemlig %22Nutella%22 · 6
 · Instruktioner:
 Tag smørret ud af køleskabet 1 times tid før du skal arbejde med det…
Hasselnødderne ristes på en varm pande i 10 minutters tid til de dufter og skallerne kan gnides af.
Vent et øjeblik og blend hasselnødderne til konsistensen minder om mel.
Man kan blende dem som man lyster… Hvis man nu er glad for en lækker nøddetekstur i sin Nutella, så er man bare ikke så entusiastisk med blenderen.
Hjemlig %22Nutella%22 · 2
Hak chokoladen og læg den i en skål.
Den er valgfri men skal være af god kvalitet!
Eventuelt en venlig mælkechokolade hvis det bliver for vildt med mørk, eller vær kreativ og lav Nutella med eksempelvis myntechokolade, karamel eller lakrids!
Hjemlig %22Nutella%22 · 3
Fløden varmes i en gryde til kogepunktet og hældes øjeblikkeligt i skålen med chokolade.
Rør et øjeblik og tilsæt smørret.
Rør godt indtil ingredienserne er blandet og suppler med hasselnødder og salt.
Opbevar nutellaen i køleskabet i dekorative patentlågsglas.
Hjemlig %22Nutella%22 · 4
Tag den ud i god tid så den får sin gode konsistens igen…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply