0 In Annas Appetit

Blåbærgranola med kokos og hvid chokolade:

Velsmagende granola med mandler som er sunde for dig i en perfekt kombination af blåbær og hvid chokolade. Jeg lavede faktisk denne granola da det var møgvejr i Danmark, men med temperaturer som dem vejret præsterer i øjeblikket, er det jo perfekt med noget friskt og frugtigt!
Jeg har en masse sjov at rode med for tiden… Kedelige eksaminer, bryllup efter 8 års kæresteri med en fjelged og et perfekt hus der skal bygges. Man er vel ingen doven Lars… Men har man tid til gastronomiske kreativiteter, skulle man prøve denne granola!
God fornøjelse og velbekomme!
Blåbærgranola med kokos og hvid chokolade · 1
· Ingredienser:
125 g. havregryn
125 g. rugflager
150 g. speltflager
150 g. hakkede mandler
25 g. chiafrø
1 tsk. vanilje
½ tsk. salt
100 g. smeltet kokosolie
100 g. mandelsmør
100 g. akaciehonning
150 g. tørrede blåbær
85 g. kokosflager
100 g. hvid chokolade
· Mandelsmør:
200 g. mandler
Evt. 1 dl. vand
· Ovn temperatur: 175° · Almindelig
Blåbærgranola med kokos og hvid chokolade · 2
· Instruktioner:
Ligesom jordnøddesmør er mandelsmør blendede mandler. Det er da til at huske og det tager ca. 100 år… Seriøst…
Suppler evt. med vand for at hjælpe konsistensen eller køb dig en god, økologisk variant i en helsekostbutik.
Ekstra mandelsmør er godt at smage eksempelvis smoothies til med…
Havregryn, rug- og speltflager, mandler, chiafrø, vanilje og salt blandes i en skål og smeltet kokosolie, mandelsmør og honning blandes i en anden skål.
Hæld det våde i det tørre og bland alle ingredienserne.
Bag granolaen på en bageplade med bagepapir i 20-25 minutter… Lad være at rode i det!
Blåbærgranola med kokos og hvid chokolade · 3
Afkøl granolaen på en bagerist et øjeblik og suppler med blåbær, kokos og chokolade.
Blåbærgranola med kokos og hvid chokolade · 4
Blåbærgranola med kokos og hvid chokolade · 5
 Nyd den med eksempelvis yoghurt natural og friske blåbær!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply