0 In Inspiration

I N S T A L O V E 5

Så er det tid til endnu en omgang I N S T A L O V E. Find de tidligere indlæg i serien her:
12 ∆ 3 ∆

Skærmbillede 2016-06-12 kl. 17.14.33

 ∆ CARLI BYBEL ∆

Carli Bybel er lynhurtigt blevet en af mine yndlings youtubere. Hun indtager faktisk første pladsen sammen med Jaclyn Hill. Jeg fandt hende tilfældigt på youtube, og jeg blev bare fanget af hendes kanal med det samme. Jeg elsker hendes make-up tutorials og vlogs. Hun er desuden veganer, hvilket jeg synes er mega fascinerende. Jeg er hverken veganer eller vegetar, men jeg går meget op i at mindske mit kød-indtag, og jeg holder ofte kød-frie dage. I kan finde Carlis youtube kanal her.

Skærmbillede 2016-06-12 kl. 17.25.56

MAKEUP_STRUGGLE ∆

Den her instagram-profil er bare så relaterbar, for alle os piger der elsker makeup og ikke kan få nok af det!

SARAHHARIS

SARAH HARIS ∆

Sarah Haris er en dansk blogger og jeg er helt vild med hendes instagram og blog. Hun er utroligt smuk, så derfor elsker jeg når hun poster billeder af sig selv. Jeg kan desuden anbefale hendes insta-guide, som hun har delt på sin blog.

JAYDEPIERCE

∆ JAYDE PIERCE ∆

Jayde Pierce er fantastisk smuk og vildt sød (jeg følger hende på snapchat, så jeg føler nærmest at jeg kender hende). Hendes snapchat er: Jaydepierce. Jeg følger faktisk primært smukke piger, kendte (bloggere, youtubere, the Kardashians osv.) og inspirations-kontoer på insta.

VB

 AMALIE BROHUS 

I er selvfølgelig også mere end velkomne til at følge med på min instagram, hvor jeg opdaterer dagligt! Del gerne jeres egen instagram i kommentarfeltet, jeg ville elske at tjekke dem ud 😀

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply