4 In Andet/ Personligt/ Skønhed

Naked Anniversary

Den 24. Juni fejrede min kæreste og jeg 6-årsdag! Det er en vild følelse at have været sammen i så mange år, og kærligheden skulle selvfølgelig fejres med gaver og en masse god mad.

IMG_1436

Af min kæreste fik jeg Urban Decays Naked2 Pallette og en mascara-coat fra Lancôme. Mascara-coaten havde jeg i forvejen, men jeg var ved at løbe tør. Jeg kan slet ikke undvære den, den gør min mascara vildt flot, og så skulle den også styrke vipperne. Jeg har skrevet mere om den i indlægget om mine musthave-produkter, til hverdags makeup.

IMG_1439

Jeg har ønsket mig denne palette i umindelige tider, flere af mine veninder samt min lillesøster har den, og jeg har altid været så misundelig på den. Nu er den endelig min,og den lever op til alle mine forventninger. Øjenskyggerne har en god pigmentering, og farverne er lige efter mit hjerte. Jeg elsker gyldne og brune øjenskygger, da det fremhæver mine blå øjne.

madklubben (1)

Om aftenen var vi på Madklubben på Vesterbrogade. Vi fik lækker mad, vin og drinks. Det er mit tredje besøg på Madklubben, og jeg vil klart anbefale alle at tage derhen. Maden er simpelthen så lækker og til en rimelig pris. Deres sundae-dessert er også vildt lækker, men den må jeg ikke få i øjeblikket, da det er et mejeriprodukt.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Josephine // BØGER PÅ STRIBE
  8. juli 2016 at 11:15

  Stort Tillykke med de 6 år! 🙂

  vh. J

  http://www.instagram.com/books_boegerpaastribe

  • Reply
   Amalie
   8. juli 2016 at 17:47

   Tusinde tak Josephine 😀

 • Reply
  Anne Sofie
  9. juli 2016 at 10:15

  Ihhhh hvor ser det hyggeligt ud:-) Kæmpe tillykke med de 6 år! Det er flot!

  • Reply
   Amalie
   9. juli 2016 at 11:48

   Det var det også! Tusinde tak Anne Sofie 😀

  Leave a Reply