0 In Favoritter

August favoritter

Så er det den tid på månenden; favorit-tid! Denne gang med et blik på både makeup, chokolade og Berlin-længsel (måske mest af alt hotel-længsel?)

IMG_1637

choker

 CHOKER CHOKER 

Min første favorit denne gang er chokere: jeg ejer selv to – dem I ser på det øverste billede, og jeg elsker dem! Jeg synes de giver et hvert outfit et ekstra pift, og et lidt eksklusivt udtryk.

IMG_1657

Min anden favorit er denne fine kortholder fra Michael Kors som jeg har fået af min moster og onkel. Den er simpelthen så fin, og perfekt at have med i tasken. Jeg har faktisk aldrig mine store Mulberry pung med rundt mere.

DSC_1224

 M·A·C STUDIO CONCEAL AND CORRECT PALETTE / LIGHT 

En uendelig favorit er denne concealer pallette, og særligt den lyse farve i venstre hjørne (det kan I nok godt se 😉 ) Den har en grøn undertone og er helt fantastisk til at dække mine røde ar, og dermed give mig et kæmpe selvtillids-boost når jeg skal ud. Dette har jeg skrevet meget mere om mit indlæg om color correction.

IMG_1654

Jeg elsker krystaller. Jeg synes de er fantastiske, og jeg har krystaller liggende rundt omkring i hele lejligheden. Jeg tror på at krystaller sender god energi ud i rummet, og jeg kan ikke få nok af dem i mit hjem. I Berlin var der en masse små boder på Kurfürstendamm, og der tilføjede jeg to krystaller til min samling. Det er dem i ser forrest på billedet – det er faktisk én krystal, som er knækket i to og som kan sættes sammen igen.

IMG_2115

Berlin er jo uundgåeligt en favorit fra August, men det har jeg vidst snakket nok om efterhånden. Blandt andet i dette indlæg. Men hold nu op, jeg savner at bo på hotel! Især at have adgang til sauna, dampbad og pool. Min kæreste og jeg har snakket om at tage en weekendtur til Berlin i løbet af vinteren, og så er der ingen tvivl om at vi skal bo på et hotel med spa-område igen!

IMG_4968

Den sidste favorit fra august er me-time med RitterSport med mørkchokolade og marcipan (den røde, som i sikkert kender). Jeg er stadig på diæt grundet min hud, og en af de få slik-ting jeg rent faktisk må spise er mørk chokolade og marcipan, dog kun 50 gram af gangen. Derfor gør jeg noget ekstra ud af de 50 gram – jeg laver gerne både te og kaffe, sætter en youtube-video på og så nyder jeg min chokolade! Det er den ultimative me-time og selvforkælelse.

Husk i også kan følge mig på snapchat, under navnet: amaliebrohus – eller ved at scanne snapkoden herunder.

snap

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply