0 In Andet

Vinder af Cocktail Studio x beaubeau Give Away

Så er der gået en uge, og jeg har trukket vinderen af en lækker flaske Jameson Irish Whisky, udloddet af Cocktail Studio. Vinderen blev kommentar nr. 5, som er skrevet af Annette Persson, du bliver kontaktet via mail. Stort tillykke og tusinde tak til alle jer der deltog. Jeg bliver altid så glad for at se, at der er opbakning om bloggen. Det betyder meget mere end I tror!

Selvom denne Give Away er slut, er gavernes tid ikke forbi.
I dag er der startet en Give Away på min søsters blog, hvor I kan vinde en flaske Absolut Vodka – I kan deltage her. Og glem ikke den store Give Away på beaubeaus facebookside, hvor I kan vinde tre lækre flasker alkohol.

french-pearl2

______________________________________________________________________________________________________________________________________

skaermbillede-2016-09-15-kl-20-15-54

Vinderen blev som altid trukket via random.org. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply