3 In 10 tilfældige/ Personligt

I november skal jeg ..

Tænk at det allerede er november! Jeg føler virkelig at oktober er fløjet afsted og alle de ting jeg skulle er veloverstået. Det var en virkelig travl måned, med mange aftaler, møder, arbejde og ikke mindst min fødselsdag. Nå, men nu er vi altså trådt ind i november, og her er en lille liste over mine planer.

november

I november skal jeg ..

 • Til MIXLDN på Zoobar: det var jeg faktisk i søndags. Det er en konkurrence for bartendere, som Cocktail Studio havde inviteret beaubeaus bloggere med til. Det var super sjovt, det hører i mere om i et kommende indlæg.
 • Drikke kaffe med flere af mine veninder. Jeg elsker kaffe-aftaler, jeg har så travlt for tiden, så det er skønt at få et lille break med en god veninde og en god kop kaffe.
 • Tage billeder til instagram med Simone, intet nyt der 😉
 • Filme mig selv i en uge, i forbindelse med et tv-eksperiment, som to journaliststuderende laver til deres bachelor-projekt. Jeg er i gang nu og det er super sjovt. Jeg filmer min hverdag og de ting jeg poster på de sociale medier, samt mine tanker bag.
 • Ud og spise med en masse skønne blogpiger.
 • Synge advents koncert med mit kor, i slutningen af måneden.
 • Opstarte en ny og spændene beaubeau-blogger.
 • Lave hygge-aftener med min kæreste. Dennis har haft vildt travlt med ishockey og jeg har jo også haft travlt, så vi ser næsten ikke hinanden for tiden.
 • Købe et par lækre støvler fra Vagabond, som jeg faktisk har haft i tankerne siden foråret.
 • Rydde op i mit skab (det burde jeg i hvert fad).

Hvad byder jeres november på?

❤❤❤❤❤❤❤

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Silke
  1. november 2016 at 13:38

  Det lyder som en rigtig hyggelig november!

  Vil du ikke lave et indlæg, hvor du fortæller lidt mere om dit studie og dit arbejde samt hvad du ellers laver i din fritid? Det kunne være super spændende at læse, eftersom du ofte nævner dette!

  • Reply
   amalie
   1. november 2016 at 14:45

   Hej Silke,

   Jo det vil jeg rigtig gerne – jeg sørger for at indlægget kommer op i løbet af næste uge. Skriv endelig her eller på min mail, hvis du er noget specifikt du gerne vil vide 🙂

   <3

 • Reply
  Fave jeans – VoresBoble
  2. november 2016 at 5:50

  […] I november skal jeg .. […]

 • Leave a Reply