0 In 10 tilfældige

10 ting som irriterer Sarah Frey Hansen

Jeg fandt tilfældigt Sarah på instagram (sådan finder jeg utroligt mange folk) og jeg begyndte at følge hende – hurtigt blev jeg nysgerrig på hende som person, og begyndte at læse med på hendes blog. Sarah er 16 år, utrolig smuk og meget inspirerende, særligt på det personlige plan. Hendes blog på nouw er opstartet i november, og hun skriver mere end de klassiske blogindlæg – hun har både delt et indlæg om at arbejde med sit selvværd og om at kæmpe med depression. Jeg synes hun er sådan en sej pige, derfor synes jeg også I skal lære hende lidt bedre at kender, når hun I dette indlæg deler 10 ting som irriterer hende. Ordet er hermed givet videre til smukke Sarah.

sfh

∆ BLOG ∆ INSTAGRAM ∆ SNAPCHAT 

10 ting som irriterer Sarah Frey

  1.  Det irriterer mig virkelig grænseløst, når nogle smasker eller spiser grimt. Wow, haha.
  2. Jeg bliver vildt irriteret når nogle snakker til mig, når jeg er i gang med at læse eller skrive noget, stop dog!
  3. Det irriterer mig når jeg regner med, at jeg skal i et dejlig varmt bad (jeg går i bad i virkelig varmt vand, altid) og vandet så er pisse koldt.. ligger mig bare til at dø.
  4. Jeg kan virkelig ikke klare ordet “blod” og det irriterer mig når nogle siger det.
  5.  Det ikke noget mere irriterende end fluer, når man sover, når de sætter sig på en og går lidt frem og tilbage, det kilder virkelig meget, gå væk!
  6. Jeg kan ikke klare folk som staver helt hen i vejret eller og deres grammatik stinker. Og det er virkelig ondt, for mange kan jo ikke gøre for hvis de staver dårligt eller deres grammatik ikke er god, men ja.. sorry!
  7.  Jeg er vildt let irritabel over for mennesker på gaden eller lign hvor man skal gå meget tæt som skubber eller bare presser sig ind (en koncert er et godt bud! Også derfor jeg aldrig er til koncerter) eller en person som går og fylder hele gaden, så man ikke kan komme forbi. Flyt dig dogggg.
  8. Jeg bliver vildt irriteret over mennesker der siger “ej, du jo mega sød! Alle siger du er rigtig arrogant osv” måske du ikke skulle lytte til dem og give mig en chance først? 😀
  9. Jeg ved det er sødt ment og jeg gør det sikkert også selv, men det irriterer mig virkelig når nogle siger “er du okay?” Hvis jeg var okay, sad jeg nok ikke her og græd snot.
  10. Matematik & fysik, altså findes der noget mere irriterende? Det kan tænde mig helt af.

skaermbillede-2016-12-10-kl-15-00-05

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply