0 In Skønhed/ Tutorials/ Youtube

JULE MAKEUP // TUTORIAL

Rigtig glædelig lille-juleaften. Jeg kommer ikke til at opdaterer bloggen i morgen, men jeg håber at I alle får den skønneste aften i morgen, med dem I elsker. Jeg skal som altid holde jul hos min moster og jeg glæder mig som et lille barn.

Hvis I skal have ventetiden til at gå, eller mangler inspiration til juleaftens makeup-look, så tjek min nyeste youtubevideo. Husk at I kan abbonere på min kanal lige her. Alle informationer om produkter jeg bruger kan i finde under videoen, lige her.


I må som altid rigtig gerne komme med feedback. Hvad synes I om denne form for tutorials? Er det bedre hvis jeg laver en voiceover eller snakker direkte til kameraet?

RIGTIG GLÆDELIG JUL!
❤❤❤❤❤❤❤

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply