0 In 10 tilfældige/ Personligt

Min første modeuge

Min far arbejder i modebranchen, det har han altid gjort. Han har agenturet på et par brands, og jeg har altid set op til ham; særligt på det personlige plan, fordi han er stærk, som ingen anden – men også på det arbejdsmæssige plan. Han har et helt unikt drive og han er så dygtig til det han laver.

Da han altid har arbejdet i modebranchen, har modeugen altid været en del af min bevidsthed, som jeg nævnte i dette indlæg.

Nå, denne modeuge var det så min tur – jeg var rundt med PR Connect, og vi besøgte vores kunder og fik kigget på en masse spændende AW17 styles. Min første modeuge er veloverstået, og her er hvad jeg lærte/oplevede i de dage:

  1. Du behøver ikke spise hjemmefra, du kan bare spise slik – for det er overalt på messerne.
  2. Jeg gik ca. 5 km. om dagen, i mine pæne sko. Av.
  3. Søvn er 1. prioritet, efter en lang dag på messe, er det hjem og på hovedet i seng.
  4. Man bliver så fristet af alle de smukke styles, men de kan ikke købes før efteråret. ØV!
  5. Når man er sammen med gode folk, flyver tiden afsted. Har jeg før nævnt, at jeg er utrolig glad for min praktikplads? 😛
  6. Jeg havde intentioner om at opfriske min makeup, det skete ikke. Tak til Urban Decays All Nighter Setting Spray!
  7. Lørdagaften endte min veninde Melissa og jeg til en modeuge fest, meget spontant; vi fik lækre drinks og snakket med søde blogpiger.
  8. Det kan blive virkelig tungt at slæbe rundt på magasiner.
  9. Jeg fik lyst til at smide store dele af min nuværende garderobe ud.
  10. Jeg havde bare den bedste uge!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply