0 In Andet

En god torsdag // Lo-Jo’s Social

I torsdags havde min søde veninde Melissa inviteret mig ud på middag. Hun var nemlig blevet inviteret på middag af Lo-Jo’s Social og valgte at tage mig under armen – og det er jeg glad for! Vi havde den hyggeligeste aften. Sådan er det jo oftes når man er i godt selskab, og så er det jo bare en kæmpe bonus når man får lækker mad og drikke.

Jeg har haft en uge fyldt med op- og nedture, jeg har både været rigtigt glad og virkelig ked af det. Derfor var det rigtigt rart bare at kunne koble af torsdagaften, uden at tænke på noget specielt, andet end at nyde aftenen.

Maden vi fik var super lækker. Ejeren udvalgte en masse blandede retter til os og så fik vi den lækreste drink til, som var frossen Rosévin med sirup i; den smagte virkelig af sommer! Maden vi fik var blandt andet: blæsprutteringe, laksetatar, oksekødstatar, pommes frittes, salat og kødboller. Det er virkelig et sted jeg vil give mine varmeste anbefalinger og bestemt ikke sidste gang jeg skal besøge Lo-Jo’s Social. Stemningen var virkelig god og afslappet, det er lige noget for mig.

Ejeren havde stor forståelse for at vi var bloggere, så han tændte lyset så vi kunne tage nogle gode billeder af maden! Jeg tror folk tænkte at vi var tossede, men det er jo heller ikke det værste man kan være. 😉

Jeg håber I har haft den bedste weekend og er klar på en ny uge, med nye spændene begivenheder.
Xx.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply