0 In Mode

New dress

Sponsoreret.

Lørdag var en rigtig skøn dag, jeg fik ordnet en masse praktiske ting og aftenen stod på vinsmagning med nogle søde piger (mere om det, i et andet indlæg). Vejret var så dejligt, så da jeg skulle ud, hoppede jeg i min nye fine kjole fra CHICC Copenhagen. Det er sjælendt jeg går i kjole og det er endnu mere sjældent, at jeg finder en kjole jeg også vil bruge i hverdagen, men den her kjole er lige mig! Den er så fin, og jeg kan sagtens se den bruges i hverdagen. Jeg planlægger faktisk at tage den på i morgen.

Der er direkte link til kjolen, under billederne. Jeg har desuden lige købt de fineste smykker af min søde med-praktikant Camilla. Hun designer og laver selv smykkerne, og de er bare så fine! Jeg har købt tre sæt øreringe og en halskæde af hende. Halskæden fra hende er den runde, som I også kan se på billederne.

 KJOLE 

I kan bestille Camillas smykker via instagram, lige her.

God mandag til jer alle.
Xx.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply