0 In Mode

All about the dress

Jeg elsker at klæde mig fint på, det er noget af de bedste jeg ved. Tidligere i år var jeg til Elle Style Awards og dét absolut sjoveste ved den aften, var at have min flotte kjole på. Hvert år i maj afholdes Cannes film fesitival, og hvis der er noget jeg elsker, udover at have en flot kjole på, så er det at kigge på smukke kjoler. Og dét kan man ved Cannes film festival. Der er både de kjoler der taler direkte til hjertet og så er der de mindre heldige. Jeg har samlet nogle af mine favoritter og nogle af dem jeg er knap så vilde med, i dette indlæg.

Dette indlæg er et sponsoreret samarbejde med ShopALike og er som altid udtryk for mine egne holdninger.

Hos ShopALike.dk finder du alt fra kjoler til ting til boligen. Og der er så mange fine ting af finde på hjemmesiden.

Min absolut favorit kjole, i år, må være denne smukke sag, som Bella Hadid bærer guddommeligt smukt. Jeg synes det er simpel og smuk i udtrykket, og så indrammer den hendes flotte krop helt perfekt.

Rihanna ser som altid fantastisk ud – jeg synes den hvide kjole klæder hende virkelig godt, og så kan jeg godt lide at håret er nedtonet, når kjolen er så voluminøs. Jeg er helt vild med Lara Lietos kjole, nok fordi jeg selv er i et lidt af et havfrue humør, men min nye trøje. 😉

Jeg ved ikke om jeg ville kunne lide denne kjole på andre, men Kendall Jenner rocker den med hendes lange stænger. Jeg synes det her look er sejt.

To af de kjoler der tiltaler mig mindst er Kirsten Stewarts og Anna Rubiks. Jeg synes Stewarts ligner et stort gulvtæppe og hendes hår er ægte Slim Shady. Anna Rubiks kjole er lidt for rustik til min smag.

Louane Emeras kjole er noget af det kedeligeste stykke stof jeg længe har set, og Eva Longorias kjole spiller bare ikke. Jeg synes, som de fleste andre, at Eva Longoria er fantastisk smuk, så umiddelbart kan hun i min øjne bære det meste – men den her kjole er bare mærkelig.

Cannes filmfestival er blevet afholdt i 40 år og i den tid har der været mange kjoler på den røde løber. Hvis du ligesom jeg elsker at nørde kjoler, så kan det være at du finder disse infografikker interessante. Herunder ses farve udviklingen gennem årene, hvor det er tydeligt at de lyse farver er begyndt at dominere i de senere år. Hvilket også ses af mine favoritter 😉

På samme måde som kjolernes farve, så har kjolernes længde og stil også udviklet sig. Det er her tydeligt at den lange aftenkjole altid har været dominerende, hvilket jeg sagtens forstår. Jeg gad virkelig godt tage til en fest, i en lang flot kjole.

Har i nogle favoritter fra årets Cannes, og er i enige eller uenige i de kjoler jeg har udvalgt? Lad mig vide det i kommentarfeltet.

Xx A.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply