0 In Andet

En god aften

Jeg nyder altid blogevents og de events som Cocktail studio invitere til, er altid utroligt hyggelige. Vi var inviteret til en fejring af Cinco de Mayo, som er en Mexikansk mærkedag. I denne anledning fik vi smagt de lækreste tequila drinks.

Min søster og jeg tog derhen direkte efter jeg var færdig med arbejde. Vi vidste ikke om der ville komme andre bloggere, da der ikke var fastlagt et tidspunkt; man kunne bare komme hele aftenen. Vi mødte den søde blogger, Louise og hendes veninde. Den ene drink tog den anden og aftenen udviklede sig til en hyggelig middag.

Det var den perfekte afslutning på en lang arbejdsuge, hvor man bare har brug for at slappe af, i godt selskab. Jeg elsker jo virkelig drinks – jeg synes noget af det bedste er at være ud og drikke cocktails; tiden flyver og det samme gør samtalerne. Det er virkelig noget jeg værdsætter – håber ikke jeg lyder for betaget af alkohol. 😉 Det samme gælder når jeg er på ferie, det er bare den ultimative afslapning for mig – hvordan skal jeg klare ni måneder uden cocktails, når jeg en dag skal være gravid? (Nej, skal ikke være gravid nu!) Hmmm, jeg må give jer en update til den tid.

Eventet blev afholdt på Kester Thomas, som er en virkelig hyggelig vinbar – klart et besøg værd. Stemningen er meget maskulin med tunge gardiner og blå farver, hvilket passer perfekt til cocktail universet.

 

Xx. A

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply