0 In Andet/ Personligt

Underskrevet specialekontrakt!

I dag er en lidt speciel dag for mig – jeg har fået underskrevet min specialekontrakt. Officielt starter jeg med at skrive mit speciale d. 1/8, men jeg vil allerede starte så småt. Jeg mødtes med min vejleder for første gang i dag og det var et rigtig vellykket møde – jeg har før haft hende som underviser og jeg føler mig meget tryg ved også at have hende som min specialevejleder.

Jeg glæder mig til at komme rigtig i gang, samtidig med at jeg er en smule skræmt – det er jo en stor opgave, men jeg vælger at fokusere på det positive; jeg får lov til at fordybe mig i teorier og undersøge et emne som jeg finder virkelig interessant. Jeg skal skrive om sociale medier, blogmediet, selviscenesættelse og branding – hvor de ender henne ved jeg først, når jeg skal aflevere specialet. Jeg tror det bliver en vild proces og jeg tænker at jeg vil tage jer med henad vejen, når der er noget at fortælle.

Jeg har fået lov til at sidde inde på mit arbejde og skrive, hvilket jeg tror er rigtig godt – så jeg bliver tvunget til at komme ud af døren og arbejde så koncentreret som muligt, fremfor at sidde herhjemme og falde i alle de oplagte overspringshandlinger; gå med Eddie, vaske tøj, lave kaffeaftaler osv. Min gode veninde Cecilie skal også skrive speciale her til august, så vi kan sparre med hinanden, og støtte hinanden i denne proces.

I dag er jeg rigtig glad og spændt, første skridt på specialet er taget og det føles rigtig godt! Jeg håber I vil sende mig en sød tanke, for det får jeg helt sikkert brug for, hen ad vejen!

Billedet er fra et event på Starbucks i Axel Tower, som PR Connect stod bag. Starbucks laver simpelthen den bedste kaffe og i selskab med de her søde piger, så er min søndag helt i top.

Xx. A.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply