0 In 10 tilfældige/ Personligt

Mine sommerferieplaner

Selvom vejret ikke er helt med på den, så er sommeren jo over os. Jeg har planlagt to små rejser og lidt andet godt over sommeren, som jeg vil dele med jer.

I sommerferien skal jeg ..

  • Til Berlin med min far og søster; en lille uges tid. Min far skal arbejde på modemessen, så min søster og jeg skal bare shoppe, slappe af,  spise mad og nyde hinandens selskab. Det er tredje år i træk, at vi rejser til Berlin på denne måde, og det er simpelthen noget af det bedste jeg ved.
  • Til Ystad med Dennis – et par dage med spa, afslapning og kærlighed; dét glæder jeg mig helt vildt til! Jeg har aldrig været på et spaophold før, så jeg tænker at Ystad er det helt rette sted at tage hen, for at få en fantastisk oplevelse.
  • Arbejde – jeg holder to ugers ferie (Berlin og Ystad), og ellers står den på arbejde – men jeg nyder det i fulde drag. Jeg drømmer om at skabe en hverdag hvor jeg er glad hver dag, uanset om jeg skal arbejde eller om jeg har fri.
  • Drikke vin i rigelige mængder.
  • SHOPPE! Særligt i Berlin, jeg er SÅ shoppelysten for tiden og jeg har så mange outfits jeg drømmer om, og så er der jo ikke andet for!
  • Starte på min speciale så småt, min vejleder har netop sendt mig en masse interessant litteratur om blogmediet og selfiekultur; det glæder jeg mig til at læse.
  • Forhåbenligt på stranden; hvis den danske sommer vil tillade det, skal jeg helt sikkert have et par strandture.
  • Grille i min fars have med min familie – dét er indbegrebet af sommer for mig.
  • Få noget farve på min blege krop – jeg er bleg bleg bleg. Jeg bruger selvbruner hele tiden, for jeg elsker at have lidt kulør, så nu må solen gerne snart vise sig.
  • Huske at nyde nuet!

Hvad er jeres planer? Kan altid bruge inspiration.
Xx A!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply