0 In Andet

Off to Berlin

I morgen tager jeg til Berlin – det betyder stilhed på bloggen. Jeg kommer muligvis til at skrive et indlæg eller to fra mobilen, hvis det kan lade sig gøre. Det er virkelig lang tid siden jeg har blogget fra mobilen, og sidst gik det ikke specielt godt.

Jeg skal afsted med min far og søster. Min far skal derned i forbindelse med modemessen SEEK, så min søster og jeg tager med – det er tredje år i træk at vi gør det, og det er bare de bedste ture. Berlin med min far og søster er virkelig noget af det bedste jeg ved.

Dennis og Eddie bliver hjemme, dem kommer jeg til at savne! Dennis og jeg har næsten ikke set hinanden den sidste uges tid – men, det er jo også sundt at savne hinanden engang i mellem. Nogle gange er jeg helt overrasket over at jeg stadig kan savne ham, efter syv år. 😉

Nå, men jeg har jo været i Berlin mange gange før, så jeg har nogle ret klare forventninger om hvad turen vil bringe.

I Berlin skal jeg .. 

 • Shoppe – både min søster og jeg er vældig gode til at bruge penge, så vi skal ud og svinge kreditkortet.
 • Bade – vores hotel er virkelig lækkert og der er et skønt poolområde, så der skal vi klart bruge nogle timer. Og så skal vi også i sauna, det elsker jeg virkelig. Det er simpelthen så afslappende.
 • Måske vlogge? Jeg overvejer at lave en lille film fra turen – kunne det ikke være hyggeligt?
 • Spise god mad og drikke drinks – det er en stor del af at være på ferie.
 • Lave vores egen Rittersport, for det kan man i Berlin og det er bare noget vi skal gøre – igen. 😉
 • Tænde et lys for vores mor i en af kirkerne på Kurfürstendamm.
 • Ud og spise med vores far kollegaer; det er også en tradition efterhånden.
 • Have ægte søster kvalitetstid. Jeg elsker når min søster og jeg har tid til at slappe af sammen, vores bånd er så unikt og jeg nyder altid hendes selskab.
 • Koble af – tage tingene i vores eget tempo og nyde den skønne by.
 • Måske et smut i Berlin zoo? Det er simpelten så hyggeligt.
 • Læse en bog eller to; jeg har både medbragt Nynnes Dagbog og Michael Laudrups Tænder. Begge kan anbefales som ægte feel good læsning.

Her lidt billeder fra sidste års Berlin ture. Først var jeg afsted med min far og søster, og senere på sommeren var Dennis og jeg afsted.

Husk at følg med på Insta, der vil jeg helt sikkert opdatere med stories.
Xx. A

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply