0 In Mode

Feels like summer

Jeg er tilbage efter den skønneste uge i Berlin. Jeg synes altid det er er en lidt flad fornemmelse at komme hjem efter en ferie; særligt en storbysferie hvor man har lavet en masse ting og været på farten hele tiden. Jeg har heldigvis også haft en masse at se til efter jeg kom hjem; jeg har været ude og spise med nogle af Dennis og mine venner, jeg har arbejde at se til og aftaler med nogle skønne veninder i denne uge. Jeg er generelt et menneske der trives bedst, når jeg har fart på.

Jeg vil snart komme med et indlæg med en update angående hvad vi lavede i Berlin. I dag tjekker jeg bare ind med et hurtigt outfit billede. Links finder i under billedet.

Jeg håber at I nyder den danske sommer – vi har da haft en skøn dag rent vejrmæssigt, når man tænker på at vi er i Danmark. Billederne herunder har Simone skudt af mig. Det er en gave at have en veninde som også er glad for at tage billeder både til blog og Instagram, for hun gider altid taget et ekstra billede af mig. Der er virkelig mange dårlige som bliver sorteret fra. 😉

☓ SKJORTE 

Skjorten er udsolgt i blå, men jeg har linket til den i grøn. Nederdelen er fra Zara. Jeg kan desværre ikke finde den online.
Xx A.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply