0 In Personligt

Tak for nu Berlin

Sidste uge var intet mindre end fantastisk!
Jeg er helt vild med at være i Berlin – det har I nok opfanget efterhånden. Ugen med min far og søster har givet mig ny og forbedret energi. At komme til Berlin føles som at komme hjem, vi har været der så mange gange, vi ved hvor alt ligger og det er sådan en rar følelse for mig, da jeg har brug for en høj grad af tryghed. Ugen gik lynhurtigt, og her er en lille oversigt over hvad vi lavede.

Mandag: Ankom vi. Dagen blev brugt på at være i pool, sauna og rende rundt på Kurfürstendamm. Vores hotel ligger midt på Kurfürstendamm, så vi har mange shoppemuligheder og mange restauranter omkring os.

Tirsdag: Havde vi afsat til shopping (meget vigtigt!). Min søster og jeg var i den ene butik efter den anden, og jeg fik shoppet med masse tøj. Der er godt nok forskel på at arbejde og være studerende – lige pludselig skal jeg i tøjet hver dag. Før brugte jeg mange af mine dage i nattøj eller træningstøj – det er nok meget godt at kommer ud af fjerene. Om aftenen var vi ude og spise med min far og hans kollegaer – de er alle vildt søde, og vi jeg får øvet mit engelsk, når man spiser med folk fra en masse lande.

Onsdag: Var vi med min far på arbejde, på modemessen SEEK. Jeg har kun været på modemesserne i Danmark, så det var sjovt at opleve messen i Berlin, og ikke mindst at se min far arbejde. Jeg bliver simpelthen så stolt af ham, han er så dygtig og professionel – han er bare mit store idol.

Min far arbejder med Dickies og den orange bluse er fra deres SS18 Girls kollektion. Jeg er fuldkommen forelsket i den!

Torsdag: havde jeg tømmermænd. Alle vores aftener afsluttes med drinks og onsdag aften var ingen undtagelse. Vi havde heldigvis den skønneste morgenmadsbuffet som hjalp mig til krafterne igen. Senere på dagen tog min far, søster og jeg i Berlin Zoo. Højdepunktet var en skør abe der dansede i sit bur og at se de to nye pandaer.

Fredag: Tog vi alle tre til en anden del af Berlin, vi lavede vores egen Rittersport og gik en tur hen til Alexander Platz og Berliner Dom. Vi var inde i Berliner Dom, som er en fantastisk smuk kirke. Jeg elsker simpelthen at være inde i kirker. Det er noget af det bedste der findes – det er så storslået en oplevelse og det giver mig en sjælelig ro. Vi ville alle tre op og se udsigten fra toppen af kirken – men jeg endte med at lade være. Jeg lider virkelig af højdeskræk, jeg hader alt med højder – så jeg valgte at stoppe på halvvejen, hvilket min far og søster sagde, var et godt valg – da det havde været en lidt vakkelvoren tur ned igen. På den ene side synes jeg det er irriterende at min angst for højder skal stoppe mig, men som min far sagde, så er det vigtigt at man lytter til sig selv. Jeg havde ikke fået noget godt ud af at komme derop, det ville have være rædselsfuldt for mig.

Lørdag: Sidste dag bød på en rolig morgen efterfulgt at shopping og en masse kaffe, inden turen gik hjem. Som i måske kan fornemme har jeg haft en fantastisk uge, lige i min ånd; shopping, god mad, pool, modemesse, kirkebesøg og min far og søsters dejlige selskab. Jeg føler mig så heldig.

Disse to billeder er også fra modemessen. Der var en skøn Urban Beach, og solen tittede frem, så min søster og jeg sad der og slikkede lidt sol. Hvad synes I om mine sko? Jeg ELSKER dem. De er fra Zara.

Xx A.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply