0 In Personligt

Sunday Update #1

En uges ferie er veloverstået, og hold nu op, hvor er denne uge gået hurtigt. Selvom en uges ferie ikke lyder af meget, så har jeg virkelig fået et break fra hverdagen og ny energi til den kommende tid. Modeugen står for døren, så der bliver travlt på arbejdsfronten i denne uge. Jeg tænkte at jeg ville begynde at give jer en lille søndagsopdatering, hver uge – hvor jeg fortæller jer noget jeg har glædet mig over i den forgående uge og hvad der skal ske i den næste uge. Jeg vil forsøge at fokusere på de positive ting, da jeg tror på at livet er meget sjovere med den vinkel.

THIS WEEK

  • Søndag (sidste uge) tog Dennis og jeg til Ystad Saltsjöbad. Det har været en helt fantastisk tur. Vi var der i fire dage og det er en af de bedste ferier jeg nogensinde har været på. Her var plads til fuldkommen afslapning, og det var lige hvad vi begge havde brug for – mere om det i et andet indlæg.
  • Jeg har spist præcis hvad jeg ville. Som nogle af jer måske kan huske, kom jeg sidste år på en diæt grundet min akne. Jeg holder mig stadig nogenlunde til diæten, men i denne uge har jeg bare spist hvad jeg ville – og det har været rart.
  • Jeg har læst for underholdningens skyld. Som studerende, så er det en sjælenhed, at jeg gider at læse, i min fritid. Studiet byder på nok af bøger – men jeg har både fået læst Nynnes Dagbog og den utroligt sjove bog Michael Laudrups tænder.
  • Jeg har ryddet op i makeup – og skal netop til at rydde op i mit skab. Jeg kan faktisk rigtig godt lide at rydde op – og med podcast kørende, så er det virkelig afslappende. Btw. har jeg fået øjnene op for podcastet Det vi snakker om fra Radio 24syv – det kan jeg virkelig anbefale, hvis du lige som jeg, elsker sladder.
  • Jeg har brugt to hele dage på sofaen, med serie, kæreste og take away. Det var bare fantastisk.

NEXT WEEK

  • Skal jeg tilbage på arbejdet – og jeg elsker jo min daglige gang hos PR Connect, så jeg glæder mig til at komme tilbage.
  • Der er modeuge, det betyder modemesse og snak med en masse mennesker – det er lige mig.
  • Jeg skal drikke kaffe med en sød blogger, jeg kun kender fra Instagram og det glæder jeg mig virkelig til.
  • Jeg skal starte mit speciale op og jeg er både spændt og skræmt. Om et halvt år er jeg (forhåbenligt) færdiguddannet, dét er en vild tanke.

Jeg håber I har haft en skøn uge.
Xx A.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply