0 In Andet/ Personligt

MIT NYE JOB

I januar startede jeg som praktikant hos PR Connect – det er nok ikke gået jeres næse forbi. Jeg har fra start være helt vild med stedet, arbejdsopgaverne og udfordringerne. Og jeg kan med glæde fortælle at jeg forsætter, jeg er nemlig blevet ansat som PR assistent, og jeg er simpelthen så glad. Jeg er slet ikke klar til at give slip på stedet, de skønne mennesker og arbejdet!
Det er ikke 100% en nyhed, da jeg har nævnt det kort på min Instagram historie, men jeg havde også lyst til at fortælle det her.

Det er en utrolig fed følelse af finde et arbejde man er vild med. Gennem hele min uddanelse har jeg brugt meget tid på at tænke over, hvad jeg dog skulle lave, når jeg kom ud på den anden side. Jeg har betvivlet mine egne evner og stresset over hvad der ventede, men nu har jeg fundet en vej der føles helt rigtig, for mig.

Nu er det kun mit speciale der mangler, og jeg er så småt startet. Jeg vil virkelig stræbe efter at gå struktureret til værks og knokle for at overholde deadlines. Jeg ved godt at det ikke bliver en dans på roser, men de gode intentioner er vel bedre, end at lægge sig på gulvet i fosterstilling fra starten, ikke?

På den anden side af specialet venter voksenlivet – for det føles ret voksent at være færdiguddannet (det forestiller jeg mig i hvert fald).

I denne uge er der modeuge, hvilket betyder at vi får travlt med at være på messerne. Jeg har allerede planlagt mine outfits og jeg glæder mig meget til at se alle de kommende kollektioner og tendenser som vil være aktuelle fra SS18.

Xx A.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply